top of page
Search

BitTitan lanserar MigrationWiz Active Directory Migration Solution


Bittitan migrationwiz press release

BitTitan lanserar MigrationWiz Active Directory Migration Solution och denna nya migreringsfunktion gör det möjligt för slutanvändare att överföra ID och organisatoriska infrastrukturer från en AD-miljö till en annan.


AUSTIN, Texas – 4 april 2024BitTitan, den globala ledaren inom automatisering av hanterade tjänster, har lanserat ett nytt verktyg för migrering av Active Directory (AD) för MigrationWiz. Den nya lösningen gör det enklare för slutanvändare att överföra identiteter och organisatoriska infrastrukturer, inklusive användarkonton, grupper och andra relaterade objekt, från en AD-miljö till en annan. Denna nya funktion tillåter IT-professionella att inte enbart migrera AD-objekt, utan även kunna övergå till andra workload-migreringar såsom mailboxes eller delade filer för enklare migreringar och högre dataintegritet.


Utan att behöva oroa sig över störningar i arbetet så kan nu slutanvändare automatisera migreringar inom MigrationWiz för en kontinuerlig övergång av AD-data och konfigurationer till en ny eller befintlig lokal AD-miljö, vilket lägger grunden för synkronisering till Entra ID, tidigare känd som Azure AD.


Som en kostnadseffektiv lösning jämfört med manuella migreringsprocesser erbjuder MigrationWiz AD minimalt driftstopp så att användarna kan få tillgång till sin data så snart som det går. Dessutom erbjuder det en migreringsprocess som bevarar dataintegriteten samtidigt som det minskar behovet av manuellt ingripande och risken för felkonfigurering.


"När det gäller våra migreringsbehov behöver vi ett verktyg som är tillförlitligt, effektivt och praktiskt," sa Mark Rochester, molnarkitekt, The Cloud Geezer YouTube Channel och branschexpert. "Denna nya funktionalitet automatiserar i stor utsträckning processen för migrering av Active Directory för våra kunder, vilket gör att vi enkelt kan förbereda allt vi behöver för migreringen till den nya destinationen. Med detta nya AD-migreringsverktyg kan vi genomföra ännu fler migreringar, vilket hjälper till att uppfylla våra mål och förbättra användarupplevelsen för våra IT-team."


MigrationWiz nya lösning för migrering av Active Directory erbjuder flera funktioner till slutanvändare, inklusive:


  • Automatisk upptäckt och migrering av AD-objekt, inklusive användare, grupper och OU.


  • Lösenordssynkronisering mellan den gamla och nya AD-miljön för en förbättrad användarupplevelse.


  • Realtidsövervakning som låter administratörer övervaka migreringsstatus och identifiera problem eller fel.


  • Avancerad kartläggning och filtrering för administratörer att mappa käll- och mål-AD-objekt och filtrera bort oönskad data.


  • Integration med andra MigrationWiz-verktyg som migrerar Exchange, SharePoint och OneDrive för en omfattande migreringslösning.



Active Directorys migreringslicens är prissatt per användare och är ett effektivt första steg för att migrera mailboxes och OneDrive med BitTitans Användarmigreringspaket (UMB). För mer information om MigrationWiz, tillgängliga licenser och prissättning, besök BitTitan.com eller kontakta oss på Gridheart här.


BitTitan  gör så IT-tjänstprofessionella kan framgångsrikt distribuera och hantera molntekniker genom automatisering. MigrationWiz® är den ledande SaaS-lösningen för migrering av mailboxes, dokument, offentliga mappar och Microsoft Teams. Sedan 2009 har BitTitan flyttat över 19 miljoner användare till molnet för 43 000 kunder i 187 länder och stöder ledande molnekosystem inklusive Microsoft, Google och Dropbox.

bottom of page