top of page
Gridheart logo

Har du rätt partner?

Agera nu - Låt inte Microsoft NCE störa semestern

Från och med 11 juli i år måste alla prenumerations-förnyelser ske med produkter från NCE-programmet. Viktigt att notera här är att legacy licenser inte automatiskt kommer övergå i NCE utan ni måste aktivt hålla koll på när kundernas prenumerationer upphör och köpa nya licenser under NCE-programmet. Detta för att undvika avbrott i kundens tjänst.

Vi har infört en
prisgaranti på Office 365 och utmanar alla dom gamla distributörerna med support, och säljstöd  på svenska samt en kraftfull plattform.

Att byta licenspartner för CSP är mycket enkelt och vår support hjälper er att komma i mål utan att era kunder påverkas.
 

Marknadens bästa plattform för hantering av molntjänster

10 av 100 största MSP:er på Cloudtangos globala top 100 lista använder Cloudmore för att hantera sin molntjänster och det finns god anledning till det. Här är några av de funktioner vi erbjuder tillsammans med Cloudmore.

Tjänster


Utöka din tjänstportfölj enkelt med tjänster från Gridheart. Möjlighet finns även att digitalisera din egen servicekatalog för att skapa din privata marknadsplats med dina egna tjänster.
 

Självbetjäning – alltid öppet


Erbjud dina kunder och interna användare möjlighet att hitta och aktivera tjänster och prenumerationer samt ge access till fakturaunderlag via självbetjäning.
 

Enkel fakturering


Förenkla och avstäm alla återkommande och engångstransaktioner samt skapa faktureringsunderlag och dataexporter till ERP system för end to end hantering av all tjänstefakturering.

Registrera dig här för mer info

Thanks for signing up!

bottom of page