top of page
Storyals Linkedin 16-9.png

Världen är för evigt på väg att förändras igen – precis som vanligt 

 

Microsoft 365, Teams och Copilot (AI)

 

Ta del av en unik möjlighet att delta i en utbildning med Pia Langenkrans från Storyals om Microsoft 365, Teams och Copilot. Få en inblick i hur världen återigen kommer att förändras och hur Microsoft kommer att använda AI i sin kommande tjänst Copilot.

 

50 min webinar - datum torsdag 27/4 kl. 10:00

Vem är Pia?

 

Pia är en uppskattad Microsoft 365 Expert och Productivity Coach på Storyals. I sitt arbete som förändringsledare gör hon webinarier, workshops, föreläsningar och talarengagemang. De flesta är interna hos kunder men några är publika och några hittar du på Youtube https://www.youtube.com/watch?v=xDSXLEoD3pA

Hon är djup inom det tekniska men brinner för människor och att hjälpa till och lyfta. Med en stor dos humor och pragmatiska inställning gör hon att folk slappnar av och har lite kul samtidigt som de lär sig nya saker.

 

Agenda
 

  • Intro

  • Storyals pratar om omvärlden och våra erfarenheter om var dagens verksamheter står idag och vilka utmaningar de brottas med kring Microsoft 365, Teams och kring hur den snara framtiden med Copilot (AI) kommer att förändra allt. 

  •  Vad betyder denna förändring för människor? Hur ska vi få med alla på tåget, och vissa upp på perrongen? Information behöver bli kunskap, och vi vet hur man gör utan att spränga banken. 

  • Sälja utbildning som abonnemang  och försäljningsargument till partners 

  • Snabbaste affären - Storyals WorkplaceBuddy, demo och hur det installeras 

  • Lite mer om Storyals som företag  

  • AMA (Ask Me Anything) 

 

Har ni några frågor om webinaret så tveka inte att höra av er till sales@gridheart.com

Thanks for signing up!

Anmäl dig idag!
Datum: torsdag 27/4 kl. 10:00

bottom of page