top of page
Gridheart logo
Bitdefender logo

Vi saknade dig på Bitdefenders MDR Webbinarium!

 

Vi förstår att det är mycket ibland och att man inte alltid hinner med webbinarium. Därför har vi sett till att du ändå får tillgång till inspelningen av webbinaret, det enda du behöver göra är att skriva i dina uppgifter i formuläret till höger så får du en direktlänk. Vi hoppas att du får insikter och kunskaper som kommer vara värdefulla för din resa mot framgång. Här är 3 key takeaways vi tog med oss från webbinariet:

24/7 Övervakning: Bitdefender Managed Detection and Response ger dig tillgång till ett elitlag av cybersäkerhetsexperter dygnet runt.


MSP-vänliga paketeringar: Bitdefenders säkerhetspaket kombinerar endpoint, nätverk, moln, identitet och produktivitetsprogram för att skydda era kunder mot sofistikerade hot till ett mycket bra pris.


Svensk Support: Gridheart erbjuder sina egna svenska specialister som support.

Kom ihåg - du får Gratis Presentkort (värde 250kr) efter bokad demo av Bitdefender MDR!

 

Missa inte denna unika chans att ligga steget före alla cyberhot. Boka demo här och få en bättre bild av hur Bitdefender MDR kan passa just dina behov!

Boka Demo Här!

Tack! Vi kommer höra av oss till dig.

Direktlänk till Videoinspelningen av Webbinaret

 Forskningrapport

 

Här nedan har vi bifogat en forskningsrapport (på engelska) beställd av Bitdefender och genomförd av Canalys, den globala ledaren inom teknologi och marknadsanalys.

canalys-110802.webp
bottom of page